Om oss

Vi er et kjølefirma lokalisert i Bodø. Vårt kjerneområde er prosjektering, bygging, montasje, service og vedlikehold av kjøle- og fryseutstyr, kuldeanlegg og airconditionanlegg for det profesjonelle markedet innen handel og industri.

Prosjektering og design

Vår prosjektavdeling har lang erfaring innen faget. Våre ingeniører / teknikere prosjekterer og designer kjøl- og fryseanlegg etter dine behov.

Service og serviceavtale

Vår serviceleder og våre montører innehar god kuldeteknisk kompetanse, og de fleste har også fagbrev innen Kulde -og varmepumpemontørfaget.

Om du ønsker forutsigbarhet og et anlegg som er under jevnlig oppfølging kan du tegne en serviceavtale med oss. Dette gir deg i tillegg som kunde prioritet dersom du trenger hjelp, og du får rabatterte priser. Ta kontakt dersom du ønsker tilbud på serviceavtale for ditt anlegg.

Hvor

I tillegg til å dekke Salten-området har vi også kunder på Helgeland, og i Trøndelag.

Godkjenninger

Alle våre montører innehar F-gass sertifikat, og bedriften er selvsagt også sertifisert. Trykk her for å se vårt bedriftssertifikat. Du kan også trykke her for å lese mer om F-gass forordningen.

Sentral godkjenning ansvarsrett

Iwmac-godkjent for: Installasjon, dokumentasjon, design og kundeopplæring innen temperaturovervåkning.

Viessmannpartner

Som Viessmann-partner satser vi på å følge opp Viessmanns policy om å være en ledende kunde- og servicefokusert samarbeidspartner innen kjøl og frys i vårt marked.
viessman partnerkjede
Personvern